Hedone d.o.o.

Naša misija je da kupcima omogučimo kvalitetne, a ujedno i povoljne proizvode iz vodovodnog i kanalizacijskog asortimana.

Tvrtka Hedone d.o.o. svojim dugogodišnjim iskustvom pruža uslugu i prodaju ljevanoželjeznih proizvoda.

Prodajemo i proizvodimo po narudžbi sve vrste celicnih, sivih i nodularnih odljevaka, uglavnom poklopce i rešetke za kanalsku odvodnju, kanalska okna, telekomunikacijske zdence i vodovodnu armaturu.

Stalnim istraživanjem tržišta i potrebama kupaca za novim rješenjima ulažemo u proizvodnju novih moldova koji bi zadovoljavali najviše standarde i želje kupaca. Najviše truda posvecujemo dizajnu, razvoju kvalitete te karakteristikama poklopaca.

Poklopci i rešetke opskrbljeni su sustavima zakljucavanja protiv neovlaštenog korištenja te kra"e istih, sustavom strojne obrade i brtvljenja ne bi li onemogucili buku te sustavima plinotijesnosti i vodonepropusnosti koje su u skladu sa normama TS EN1478 te standardom EN124. Tako"er proizvodnja posjeduje certifikate ISO 9001:2008 certifikat sustava kvalitete i TS 1478 EN124 certifikat. Sustav kvalitete pracen je i ispitan od strane Hrvatskog Zavoda za ispitivanje kvalitete proizvoda ZiK.

Širokom paletom proizvoda možemo nuditi sve klase nosivosti od A15 do F900 te dimenzija od DN 50 do DN 4000.

Također možemo izraditi logo, natpis, grb ili neki drugi motiv po želji kupca ne bi li omogucili kupcu kompletnu ponudu te ponudili najkvalitetniju uslugu izrade poklopaca i rešetki.

Za sve naše proizvode pružamu uslugu transporta na adresu kupca po najpovoljnijim cijenama.